Fyra skäl att välja Powrwheel Sweden

1 Vår garanti är ett samarbete med ELECTRO-MOBILE i Knivsta utanför Stockholm som har den största erfarenheten och kunskapen om Mover i Skandinavien. De kan dess konstruktion och funktion av såväl mekanisk som elektronisk karaktär pga. lång erfarenhet och utbildade ingenjörer inom sitt företag.

2 Vårt kunnande
ELECTRO-MOBILE har dessutom driftserfarenheter på de vanligaste svenska husvagnsfabrikaten under svenska driftsförhållanden, Service och support får ni från dem 7 dagar i veckan vid ev. fel eller under montage. Ett servicenät på mer än 30 personer täcker större delen av Sverige, delar av Norge, Finland och Åland
 
3 Vår service
Powrwheels Mover kan köpas på flera ställen i Europa. Priserna kan variera en del på pga olika moms och tullsatser samt valutakurser i olika länder, dessutom varierar servicegraden hos respektive agent. Som Svensk generalagent garanterar vi mycket hög servicegrad, t.ex. bruks- och monteringsanvisningar samt telefonsupport på Svenska.   Länk
4 Inbytesrätt
Om du byter vagn eller vill byta upp dig till en nyare modernare version av Mover så tar vi självklart din gamla Mover i inbyte. 
 
Liten varning
Var noga med var du köper din Mover ifrån, det finns kopior och oseriösa säljare som inte håller med reservdelara och garanti. Tänk också på att garantin följer kunden och inte produkten. Köp din Mover hos din ordinarie husvagnsåterförsäljare eller direkt av oss!