FAQ / Vanliga frågor


Varför skall man ha en Mover? 
Det finns 3 goda skäl att investera i en Mover, nämligen:
1) Det blir enkelt att köra fram vagnen till bilen och "kroka på"
2) Du kan köra och ställa den på platser som man bara inte kan med bilen.
3) Man backar enkelt och snabbt upp vagnen på en kil och ställer dent plant med en Mover
Dessutom sparar man bilens koppling, minimerar risken för skador på stötfångare och vagn samt det att alla vuxna i familjen kan hantera vagnen helt själva med centimetrprecision

Jag som kan backa behöver väl inte en Mover?
Alla med släp eller husvagn bör kunna backa, men här handlar det om att acceptera ny teknik. Ingen vevar igång sin bil idag, inte ens sidorutorna vevar vi för hand numera utan låter en elektrisk motor göra jobbet. Vi är övertygade om att den här typen av produkt blir lika vanlig i Skandinavien som i andra länder.

Hur ser en Mover ut egentligen?
Klicka här  Mover-illustration så får du se en sprängskiss av modell-3 

Hur länge har denna Mover funnits?
Den här produkten har sålts på Europeiska marknaden i 9år med tiotusentals nöjda kunder.

Finns det andra fabrikat av Movers?
Ja det finns några andra tillverkare av liknande produkter. (Jämför gärna konstruktion, pris, prestanda och garanti med dessa innan du bestämmer dig!)

Klarar den slask och salt på väbanan?
Vatten har aldrig varit något problem, körning i saltat väglag kan medföra viss färgskiftning på de lackerade delarna men har ingen som helst inverkan på funktionen.

Passar det på alla vagnar?
Vår Mover passar på alla moderna chassies BPW, AL.KO efter 1996 men kan förstås fästas på de flesta andra chassin också med viss modifiering. Se måttskiss i PDF format

Fungerar den i snö o kyla?  
Vi är oss veterligen den enda leverantören med ett tillbehör som gör att du kan använda en Mover vintertid i snö och is..

Hur mycket kostar en Powrtouch Mover?
Det beror lite på vilken modell av vagn och vilka tillbehör du väljer. Vi kommer alltid att ligga under våra konkurrenter i pris. Kontakta oss för prisuppgift, du får alltid lägsta pris av oss.

Vad kostar en montering?
Vår Mover kan du montera själv, få monterad av din återförsäljare eller anlita någon av våra montörer som t.o.m. kan göra gör montaget hemma hos dig som kund.

Betalar jag någon frakt?
Alla priser är fritt Knivsta, här kan du hämta själv eller om du vill du ha det levererat till annan din hemort tillkommer en fraktkostnad på 300kr + moms inom Sverige. Utkörning till din hemadress kostar mellan 65-150kr beroende på bostadsort.

Hur lång är leveranstiden?
Vi har normalt Movers på lager som kan skickas dagen efter beställning. Höst och vår kan leveranstiden uppgå till 2-4 veckor..

Kan man köpa via husvagnsåterfösäljare?
Tag kontakt med din närmaste husvagns-återförsäljare och beställ. Vår affärsidé är annars att leverera direkt till slutkund med så få mellanhänder som möjligt för lägsta pris.

Vart skall jag köra husvagnen för montage?
Vi bygger nu ut vårt nät i Sverige och Norge med montörer för att kunna montera där just Du bor.
Läs under rubriken Service & support

Hur beställer jag?
Du kontaktar oss per telefon eller mail för att säkerställa att vi får alla uppgifter om just din vagn. Du får ett pris eller offert och uppgift om leveranstid mm.

Hur betalar jag?
Registrerade företag betalar normalt per faktura. Privatpersoner sätter enklast in beloppet på vårt Bankgiro 5845-8878 och vi skickar godset på billigaste sätt inom 2dagar. alternativt att vi skickar per postförskott

 

 

Tillbaka